Facebook

08-08-2013

Een Fo'Shoe for you door Sanne

Wat schoenen voor mij betekenen!

Natuurlijk vind ik net zoals elke andere mode bewuste vrouw schoenen geweldig, enkel ben ik zeer lang namelijk 1.86 en leef ik met schoenmaat 43 en soms zelfs 44 waardoor het lastiger schoenen kopen is.

Schoen verslaafd of niet?

Zelf zou ik niet willen zeggen dat ik verslaafd ben aan schoenen. Ik heb bijvoorbeeld geen kasten vol en m’n huidige collectie schat ik zo op 12/13 paar. Maar als ik iets leuks tegen kom dat afgeprijst is en lekker zit, dan gaat het zeker mee naar huis!

Bestaat er nu zoiets als de ultieme schoen voor mij?

Nee!

001. Ballerina 468x60
De outfit is bepalend voor welke schoenen ik die dag draag en ik denk dat bijna elke vrouw zich daarbij zal aansluiten. Zelf vind ik bij een sportieve/casual look (denk hierbij aan een jeans met een stoere print of studs shirt) sneakers leuk, maar ook een hak kan het een mooi geheel maken.
Bij jurken of rokken draag ik eigenlijk standaard een pump of laars en in de zomer periode ook wel met slippers of sandalen. Dit is ook afhankelijk van het soort jurk of rok die ik dan draag.

Bij jurken vind ik een sneaker afschuwelijk,maar het is net wat je eigen smaak is. Qua hakken vind ik de sleehak en de blokhak het mooist. Zelf zou ik nog graag een paar “Peep Toes” willen, maar vanwege mij nmaat en vrij brede voeten heb ik nog geen goede gevonden.

Comfort is voor mij ook heel belangrijk en bij pumps ontbreekt dit voor mij vaak. Vaak krijg ik dan toch weer blaren op mijn kleine teen en teveel druk op mijn voorvoeten. Daarom vind ik ook: “Wie mooi wil zijn moet lijden”, wat een bijpassende gezegde is.

Hieronder zijn een paar afbeeldingen te zien van laarzen die ik leuk vind voor in de winter met commentaar erbij. Voor grote maten raad ik zelf Schuurman schoenen aan en soms heeft van Haren ook leuke xxl paren. Tevens verkoopt Zalando ook grote maten, maar dan moet je wel via een webwinkel bestellen en je daarom niet direct kan passen.

Erg leuke sleehak, maar vind  de kleur alleen minder voor de winter (verkrijgbaar bij Schuurman schoenen en is tevens ook in grote maat verkrijgbaar). 













Wederom een sleehak, maar ook deze vind ik mooi door mede door de warme cognac kleur/meerdere tinten bruin (de schoen is verkrijgbaar bij Schuurman schoenen).













Dit vind ik ook een schatje en de hak lijkt me comfortabel (verkrijgbaar bij van Haren)!






Eenvoudig, mooi en classy (verkrijgbaar bij van haren).

Deel jullie eigen ervaringen & tips en laat een bericht achter!
Ik ben benieuwd en tot lees!


001. Small prices 728x90 Nieuwe collectie

1 opmerking: