Facebook

26-10-2013

De nieuwe collectie laarzen voor haar

In dit artikel wordt er gepraat over de nieuwe collectie dameslaarzen waarbij Fo’Shoe haar top 3 geeft. De top 3 is gebaseerd op design, prijs en kwaliteit. Heb je een andere mening? Laat een reactie achter!


Plaats 1: Ugg Australia NOIRA – Bruine snowboots

Op plaats 1 staan de bruine snowboots van Ugg Australia. De toplaag en de binnenvoering is gemaakt van lamsvacht. Voor in de winter beloofd dit warme voeten, maar hier hangt ook een prijskaartje aan vast. Deze laarzen kosten inclusief BTW ongeveer €260,-. Echter is het design prachtig, want de schoen is mooi afgewerkt en met de gespen op de schoen zorgt het voor een mooier design. De schachthoogte en –wijdte zijn respectievelijk 22 centimeter en 35 centimeter.

+    Design
+    Kwaliteit
-          Prijs

Plaats 2: Gabor laarzen zwart

Op plaats 2 staan de zwarte Gabor laarzen, waarvan de bovenlaag gemaakt is van leer. De zool is van hoogwaardig kunststof en de laars kan met sluiten middels een ritssluiting. De schachtwijdte en schachthoogte zijn respectievelijk 32 centimeter en 25 centimeter. De blokhak heeft een hoogte van 5,5 centimeter. Het design van deze Gabor laarzen zijn nogal standaard, maar de kwaliteit van de laars is hoogwaardig. Veel vrouwen delen de mening dat Gabor schoenen fijn lopen en dat de schoen zijn blijvende pasvorm behoud. De prijs van deze laarzen liggen rond de €145,-. 

+   Kwaliteit
-/+ Prijs
-         Design


Plaats 3: Esprit Lucia laarzen met sleehak

Deze Esprit laars komt op plaats 3. De schoenen hebben een ritssluiting en twee gespen voor de sier. De toplaag van de schoen is van leer en de sleehak is 8 centimeter hoog. De schachtgrootte en de –wijdte zijn respectievelijk 31 centimeter en 38 centimeter. De kwaliteit van deze laars is gedeeltelijk goed. Van de buitenkant kan men verwachten dat bij het nat worden door regen de schoenen gaan verkleuren. Echter is de voering van binnen zeer warm en daarom ideaal voor de winter. Het voordeel is dat deze laars in twee kleuren te verkrijgen is en de prijs van deze laars ligt rond de €130,-. Goedkoper als de laarzen op plaats 1 en 2, maar qua comfort tipt het niet aan ze. 

-/+   Prijs
-/+   Kwaliteit
+     Design























Wordt fan van Fo'Shoe en voeg ons toe op Facebook: http://www.facebook.com/Foshoe
Wil je een eigen Fo'Shoe verhaal kwijt, neem contact met ons op middels Facebook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten