Facebook

01-08-2013

Voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen!

Het zoeken naar de geschikte schoen voor het nieuwe seizoen

Nike voetbalschoenen Image Banner 728 x 90

Het seizoen is bij ons zeer vroeg begonnen, in de derde week van juli al! Mijn goede voetbalschoenen waren van de zijkant opengescheurd, dit gebeurd me dus veel vaker bij schoenen van het merk Adidas. Mijn reserveschoenen zaten totaal niet fijn, maar die waren ook extreem goedkoop. Hierdoor moest en zou ik nieuwe voetbalschoenen moeten kopen. Bij mijn zoektocht naar een nieuwe voetbalschoen bleek dat ik extreem brede voeten heb, waardoor vele schoenen niet fijn zaten. Hierdoor was het nogal lastig om een geschikte schoen te vinden.


001. Extra korting 468x60

Ik heb schoenen gepast van Adidas Copa Mundial en deze zaten heerlijk. Het nadeel hiervan is dat deze schoenen goed onderhouden moeten worden in verband met de verwerking van kangarooleer in de schoen.


Als je de schoenen goed wilt onderhouden zul je de schoenen bij thuiskomst uit je tas moeten halen en goed moeten borstelen en drogen. Deze kan je het beste bewaren bij huiskamertemperatuur en er wordt aangeraden om de schoenen wekelijks dan wel 1 keer in de 2 weken in te vetten. Zo zorg je dat je binnen een half jaar geen nieuwe schoenen hoeft te kopen.


Ik ben niet de type die graag deze dingen doet na het voetballen, dus ging ik voor een schoen van kunsstof. Omdat ik brede voeten heb was dit nogal lastig, omdat veel schoenen en voornamelijk van Adidas smal zijn. Ik liet me daarom ook helpen door een winkelier en die bracht me in totaal 8 paar schoenen. Van deze schoenen zaten dus de Copa's en de Nike performance T90 Shoot mij goed. Ik hou niet zo van te opvallende voetbalschoenen en ook niet van onderhouden, dus de Copa's vielen sowieso af.  Hierdoor koos ik dus voor de Nikeys die in 6 verschillende kleuren te koop zijn. De schoenen zitten mij perfect, echter heb ik wel spijt dat ik niet voor de duurdere variant ben gegaan voor absolute comfort. Ben je een voetballer die het maximale eruit wil halen, dan zou ik voor de duurdere model gaan!
Nike Performance - T90 SHOOT IV FG - Voetbalschoenen met noppen - Zwart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten